sporthorlogedeal in zwart
Sporthorlogedeal logo voor overlay

Ontdek de Top 3 Dames Sporthorloge met GPS

6 september 2020
Auteur: Dries Mattijs

Zijn er sporthorloges gericht voor dames?

Waarom lijkt het alsof er geen sporthorloges voor dames zijn? Alsof alle sporthorloges ofwel unisex of voor heren ontworpen zijn? Je gevoel dat er weinig sporthorloges voor vrouwen ontworpen lijken te zijn klopt. Tenminste, op het eerste gezicht. Veel van de sporthorloges die je kunt kopen voor dames verdwijnen bij webshops op de achtergrond.

Waarom weet niet niemand, maar Sporthorlogedeal maakt hier verandering in.

Wij willen je namelijk niet alleen vertellen welke dames sporthorloges (met GPS) er zijn. We gaan je ook vertellen welke van deze horloges de beste zijn. En dat kan zomaar eens een sporthorloge zijn waar je het niet van had verwacht.

Verder bespreken we in dit artikel:

Kortom alles wat jij moet weten om de juiste sporthorloge voor dames te kunnen kopen. Lees je verder?

Waarom jij een sporthorloge met GPS-functie nodig hebt

Je kunt tegenwoordig voor een spotprijs in het bezit van een zogeheten sporthorloge komen. De wat goedkopere sporthorloges zien er misschien wel heel flitsend uit maar kunnen je vaak maar weinig bieden. Dat terwijl de net wat betere sporthorloges tot aanzienlijk meer in staat zijn. Ook als je specifiek naar sporthorloges voor dames op zoek bent.

Sporthorloge zoeken

Want dames kunnen natuurlijk er altijd voor kiezen om voor een model te gaan dat voor mannen ontworpen lijkt te zijn. Je kunt alleen ook kiezen voor modellen die net wat meer in het midden blijven, waardoor ze hoogstwaarschijnlijk beter aansluiten op wat je zoekt.

Voldoende keus is straks dus geen probleem. Alleen waarom hameren we zo erg op de aanwezigheid van een GPS-functie? Een sporthorloge zonder GPS is een stuk goedkoper..

Daar hebben we een simpele verklaring voor:

Je kunt van tientallen extra functies gebruik maken wanneer je een sporthorloge voor dames met GPS koopt.

Met GPS kun je eenvoudig je hardloopsessies bijhouden, je locatie aan je smartphone doorgeven en altijd weten hoe je presteert. Zonder dat je perse je smartphone hoeft mee te nemen.

Voordelen van een dames sporthorloge met GPS

Laten we nog even blijven bij de GPS-functionaliteit van een sporthorloge. Want wat kun je nog meer als je een dames sporthorloge met GPS kiest?

Extra functies van een sporthorloge

Het belangrijkste voordeel is toch wel het extra inzicht dat jij in je prestaties krijgt. Of dat nu een rondje wandelen of marathon is. Je kunt aan je hardloopapplicatie op je smartphone doorgeven wat je prestaties zijn, zonder dat je hiervoor je smartphone nodig hebt.

Nu wil je als vrouw wel dat de sporthorloge ook een beetje lekker zit. Heel leuk dat er dus GPS op zit en dat je dus extra functies kunt gebruiken. Maar heb je als vrouwelijke sporter nog meer voordelen als je een sporthorloge met GPS voor dames koopt?

Ja, vooral als je naar sporthorloges van merken als Garmin en Michael Kors kijkt. Daar zijn modellen te vinden waar je een prettigere grip hebt en een bandje dat voor een vrouwenpols gemaakt is. Meer comfort, lichter en vooral prettiger voor de huid. Iets wat bij veel sporthorloges voor heren jammer genoeg niet het geval is.

Daarnaast is het uiterlijk van een sporthorloge voor dames (meestal) belangrijker dan heren. Je wilt er wel stijlvol uitzien als je jouw sporthorloge draagt. Te sportief is ook weer niet leuk, want dan wil je eigenlijk je sporthorloge alleen dragen als je aan het sporten bent. Gelukkig hebben ook daar zowel Garmin als Michael Kors een antwoord op. Daar later meer over.

Hoe een slim sporthorloge jouw leven makkelijker maakt

Uiteindelijk gaat een dames sporthorloge met GPS jouw leven makkelijker maken. Dat durven we je te garanderen. Je hoeft niet meer om de haverklap je telefoon te pakken om notificaties te bekijken. Die komen gewoon op je slimme sporthorloge binnen. Net als dat het weer en veel andere statistieken altijd op je sporthorloge te vinden zijn.

Waar de sporthorloge natuurlijk het meeste waarde levert, is op het gebied van sport. Wie regelmatig sport, wilt meer weten over de hartslag, de prestaties en andere statistieken zoals HRV. De betere dames sporthorloge met GPS leveren je dit moeiteloos aan.

HVR functie sporthorloge

Sommige slimme sporthorloges zijn zelfs van een NFC-chip voorzien. Hierdoor kun je jouw betaalpas met je sporthorloge koppelen waardoor je met je sporthorloge in de winkel voor je boodschappen kunt betalen. Superhandig dus!

Daarnaast zien we bij de betere sporthorloges de volgende functies terugkomen:

  • Muziekbediening vanaf je pols, ook zonder je telefoon in de buurt
  • Stappenteller en/of calorieënteller
  • Slaapmonitor
  • Bellen en berichten versturen

Een behoorlijke verzameling van handige functies waarmee jouw leven makkelijker wordt. En dat allemaal door een horloge!

Wat is de beste dames sporthorloge met gps dit moment?

Nu je weet dat GPS echt een must voor je sporthorloge is en hoe zo’n slim horloge zowel jouw leven als je sportieve prestaties een niveau hoger kan tillen, wil je vast weten welke sporthorloges het best zijn.

Zoals we je al vertelden, hebben wij exclusief dames sporthorloges met GPS voor dames geselecteerd. Dit zijn horloges waarbij tijdens het ontwerp de wensen van vrouwen zijn meegenomen. Iets wat naar onze mening een gegeven moet zijn.

Onze absolute favorieten, zijn de volgende sporthorloges met GPS voor dames:

Garmin vivoactive 3 deal

1. Garmin Vivoactive 3

Met de Garmin Vivoactive 3 hoef je niet bang te zijn voor water. Je kan er namelijk gewoon mee door de regen fietsen of onder de douche stappen. Ook als je het huis uitgaat zonder je portemonnee op zak is dat geen probleem, dit sporthorloge heeft de optie van contactloos betalen. 

De sporten waarbij het gebruik van dit horloge worden aanbevolen zijn: fietsen, hardlopen, outdoor en zwemmen
Draagcomfort
Lange batterijduur
Geen zelfstandige muziekspeler
Lage kwaliteit beeldscherm
Bekijk de Garmin Vivoactive 3 >
Garmin Vivoactive 4S deal

2. Garmin Vivoactive 4S

De Garmin Vivoactive 4S is mooi en comfortabel sporthorloge. Ten opzichte van de Garmin Vivoactive 3 heeft dit horloge een ingebouwde muziekspeler, handig als je muziek wilt luisteren tijdens het sporten. Daarnaast is het ook mogelijk om je zuurstof te meten met de VO2 Max meting.
Geschikt voor vele sporten
Ingebouwde muziekspeler
Contactloos betalen met Garmin Pay
Batterij relatief snel leeg
Aan de prijzige kant
Bekijk de Garmin Vivoactive 4S >
Polar Ignite deal

3. Polar Ignite

De Polar Ignite staat bekend om de intensieve metingen die worden gedaan van je dagelijkse beweging en gezondheid. Denk hierbij aan de afstand die je aflegt, je calorieverbranding, hartslag, stappen of snelheid. Daarnaast is het ook mogelijk om je hartslag en slaappatroon te meten.
Nauwkeurige hartslagmeting
Lange batterijduur
Licht en comfortabel
Kwaliteit beeldscherm
Matige registratie tijdens het zwemmen
Bekijk de Polar Ignite >

De drie bovenstaande modellen zijn onder andere in rosé goud verkrijgbaar, wat natuurlijk een prachtige aanvulling voor je pols is. Hierdoor zie je er niet alleen stijlvol uit maar heb je ook vele handige functies voor het sporten!

Zit jouw sporthorloge er niet bij?

Recente aanbiedingen
MobileMobile

Wellicht ook interessant om te lezen..

5 september 2023
Review: Garmin Venu 3

De Garmin Venu 3 is de nieuwste toevoeging aan de lifestyle-georiënteerde Venu-serie van Garmin. Deze smartwatch komt in twee verschillende ...

Lees verder >
21 mei 2023
Hoe veilig buiten sporten in het donker

Welkom bij dit uitgebreide artikel over hoe je veilig buiten kunt sporten in het donker! Als je net zo enthousiast ...

Lees verder >
28 april 2023
Hoe train je je huisdier om mee te gaan hardlopen: 9 tips & tricks

Als je een huisdier hebt en je houdt van rennen, dan is het een goed idee om je huisdier te ...

Lees verder >
© 2022 Sporthorlogedeal
crossmenu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap