sporthorlogedeal in zwart
Sporthorlogedeal logo voor overlay

Sporthorloges vergelijken: dit zijn de beste merken sporthorloges

8 februari 2021
Auteur: Dries Mattijs

Garmin

Garmin is één van de bekendste merken sporthorloges. Garmin is gespecialiseerd in GPS-technologie voor de auto-industrie, lucht- en scheepvaart. Die kennis hebben ze ook gebruikt voor het maken van draagbare GPS-systemen als activity-trackers en sporthorloges, waarin ze inmiddels één van de marktleiders zijn. Garmin werd in 1989 in Kansas, USA opgericht door Gary Burrel en Min Kao (Weetje: de naam Garmin is gebaseerd op hun voornamen). Garmin horloges zijn populair bij fitness- en smartwatchfans omdat ze voor beiden een mooie mix bieden.

Garmin Sporthorloges

Garmin sporthorloge kopen?

Klik op de knop hieronder om naar ons aanbod in Garmin sporthorloges te gaan!
Bekijk de Garmin sporthorloges

Polar

Polar staat bekend als het eerste bedrijf dat een draadloze hartmonitor ontwikkelde om de hartslag tijdens training te kunnen meten. Dat was in 1980. In 1982 volgde de eerste draagbare draadloze hartslagmeter (De Sport Tester PE 2000). Polar is al jarenlang toonaangevend op het gebied van technologische innovaties en hartslagmeting. Het merk biedt een uitgebreid assortiment sporthorloges in verschillende prijsklassen voor zowel de recreatieve sporter als topsporter. Polar bestaat sinds 1977 en is (net als Suunto) gevestigd in Finland.

Polar sporthorloges

Polar sporthorloge kopen?

Klik op de knop hieronder om naar ons aanbod in Polar sporthorloges te gaan!
Bekijk de Polar sporthorloges

Samsung

Het Zuid-Koreaanse Samsung Electronics bestaat al sinds 1969. Natuurlijk is het merk bekend vanwege de smartphones (ongeveer 1 op de 5 verkochte telefoons is een Samsung) en de televisies, maar ook in de markt van wearables is Samsung inmiddels een grote speler. De eerste Samsung Galaxy Gear werd in 2013 geïntroduceerd en in 2018 volgde de eerste Samsung Galaxy Watch. Op dit moment is Samsung wereldwijd de nummer één op het gebied van Android-smartwatches. 

Samsung Sporthorloges

Samsung sporthorloge kopen?

Klik op de knop hieronder om naar ons aanbod in Samsung sporthorloges te gaan!
Bekijk de Samsung sporthorloges

Apple

Apple is één van de bekendste technologiebedrijven ter wereld. Het werd in 1976 opgericht in Californië.Apple werd bekend door hun Macintosh, een beetje de grondlegger van wat nu de PC is. Maar inmiddels kent iedereen Apple natuurlijk vooral van de iPods, iPads, iPhones en MacBooks. De AppleWatch is eigenlijk nog betrekkelijk nieuw, de eerste werd in 2014 geïntroduceerd. Maar de AppleWatch is ongekend populair. In 2019 werden er wereldwijd meer dan 30 miljoen verkocht en in september 2020 werd een nieuw model (serie 6) aangekondigd.

Apple Watches sporthorloges

Apple sporthorloge kopen?

Klik op de knop hieronder om naar ons aanbod in Apple sporthorloges te gaan!
Bekijk de Apple sporthorloges

Suunto

Suunto is (net als Polar) een Fins bedrijf. Het werd opgericht in 1936 door de Finse landmeter en uitvinder Tuomas Vohlonen. Hij wilde een nauwkeuriger kompas maken en vond daardoor een nieuwe manier uit om vloeistofkompassen te maken. Tegenwoordig staat Suunto bekend om sporthorloges, duikcomputers en andere instrumenten die door globetrotters wereldwijd worden gebruikt. Suunto sporthorloges kenmerken zich door Scandinavisch design dat tegen een stootje kan en worden ook nog steeds in Finland geproduceerd. Zustermerken van Suunto zijn o.a. de bekende outdoor-merken Salomon, Arc'teryx en Peak Performance.

Suunto sporthorloges

Suunto sporthorloge kopen?

Klik op de knop hieronder om naar ons aanbod in Suunto sporthorloges te gaan!
Bekijk de Suunto sporthorloges

Fitbit

Zeg je wearables, dan zeg je Fitbit. Het bedrijf werd in 2007 opgericht in Californië door Eric Friedman en James Park. Zij beseften dat de draadloze technologie zo ver ontwikkeld was dat het nu mogelijk was het in te zetten om de beleving van fitness en gezondheid te veranderen. Hun eerste product met app en de mogelijkheid resultaten te synchroniseren met mobiele telefoons en computers, was de Fitbit Tracker in 2014. In 2017 volgde de eerste smartwatch, de Fitbit Ionic die in 2018 werd opgevolgd door een nieuw ontwerp: de Fitbit Versa.

Fitbit sporthorloges

Fitbit sporthorloge kopen?

Klik op de knop hieronder om naar ons aanbod in Fitbit sporthorloges te gaan!
Bekijk de Fitbit sporthorloges

Laatste update: 12 februari 2021

Recente aanbiedingen
MobileMobile

Wellicht ook interessant om te lezen..

5 september 2023
Review: Garmin Venu 3

De Garmin Venu 3 is de nieuwste toevoeging aan de lifestyle-georiënteerde Venu-serie van Garmin. Deze smartwatch komt in twee verschillende ...

Lees verder >
21 mei 2023
Hoe veilig buiten sporten in het donker

Welkom bij dit uitgebreide artikel over hoe je veilig buiten kunt sporten in het donker! Als je net zo enthousiast ...

Lees verder >
28 april 2023
Hoe train je je huisdier om mee te gaan hardlopen: 9 tips & tricks

Als je een huisdier hebt en je houdt van rennen, dan is het een goed idee om je huisdier te ...

Lees verder >
© 2022 Sporthorlogedeal
crossmenu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap