sporthorlogedeal in zwart
Sporthorlogedeal logo voor overlay

Review: Garmin Forerunner 45

22 augustus 2022
Auteur: Dries Mattijs

Als ervaren hardloper weet ik hoe belangrijk het is om goede apparatuur te hebben om jouw prestaties te verbeteren. Een sporthorloge is dan ook een essentieel hulpmiddel voor iedere hardloper. De Garmin Forerunner 45 is een van de meest populaire sporthorloges op de markt en biedt geavanceerde functies voor hardlopers van elk niveau. In deze review zal ik mijn persoonlijke ervaringen met de Garmin Forerunner 45 delen en de functies en prestaties van het horloge bespreken.

Forerunner 45 Hardloophorloge - Sporthorloge - Met GPS Tracker - Geschikt voor Hardlopen - Zwart

Zie prijs
Garmin Forerunner 45Je bent een hardloper, dus train als een hardloper. De Garmin Forerunner 45 is een gebruiksvriendelijk hardloophorloge met polshartslagmeter en GPS om jouw tempo, afstand en nog veel meer bij te houden. De Forerunner 45 functioneert namelijk niet alleen als sporthorloge, maar...

Ontwerp en kenmerken

De Garmin Forerunner 45 is een mooi vormgegeven horloge met een ronde behuizing en een polsbandje dat in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Het horloge heeft geen touch screen, maar fysieke knoppen waardoor je het tijdens het sporten makkelijk kunt bedienen. Het is bovendien waterdicht tot 50 meter, dus je kunt er ook mee zwemmen.

Een van de beste functies van de Forerunner 45 is de ingebouwde GPS, GLONASS en Galileo, waardoor je tijdens het hardlopen altijd een snelle en accurate verbinding hebt om precies bij te houden hoe ver, hoe snel en waar je loopt. Je hebt geen telefoon nodig, waardoor je zonder afleiding kunt hardlopen.

Garmin Coach

Garmin Coach

Met Garmin Coach 2.0 heb je altijd een gratis persoonlijke hardloopcoach binnen handbereik. Je kunt een coach kiezen en jouw (wedstrijd)doel voor de 5 km, 10 km of halve marathon aangeven. Vervolgens ontvang je een gratis, aanpasbaar trainingsschema en stap-voor-stap begeleiding. Zo kun je je trainingen personaliseren en jouw doelen behalen. Dit is een ideale functie voor beginners die graag hulp willen bij het bereiken van hun doelen.

Activiteitstracker

Met de Forerunner 45 om jouw pols kun je niet alleen jouw prestaties tijdens het hardlopen meten, maar ook jouw dagelijkse inspanningen. Dit horloge meet jouw stappen, afstand, verbrande calorieën, stress en zelfs slaap. Zo krijg je een goed beeld van je dagelijkse activiteiten en kun je jouw gezondheid en welzijn beter in de gaten houden.

Compatibiliteit

De Forerunner 45 is compatibel met Android, iPhone én Windows. Hierdoor kun je meldingen en oproepen ontvangen om altijd op de hoogte te blijven. Ook kun je jouw muziek bedienen via het horloge. Bovendien uploadt het horloge automatisch jouw activiteiten naar de Garmin Connect app op jouw smartphone. Hier kun je al jouw activiteiten bijhouden en delen met de online community. Zo kun je connecten met jouw vrienden, uitdagingen met elkaar aangaan en jouw prestaties delen via social media.

Veiligheid en trackingfuncties

De Forerunner 45 bevat veiligheid- en trackingfuncties zoals ongevaldetectie en de mogelijkheid om jouw real-time locatie te versturen naar een contactpersoon voor noodgevallen. Ook kun je jouw live locatie delen zodat jouw familie en vrienden kunnen zien hoe lekker jij bezig bent! Deze functie is vooral handig als je net begint met hardlopen of als je tijdens het hardlopen op vakantie gaat.

Andere activiteiten

De Forerunner 45 is niet alleen geschikt voor hardlopen, maar ook voor andere sporten zoals fietsen, cardio, crosstraining of yoga. Hierdoor hoef je niet meer aparte horloges te kopen voor verschillende sporten. Dit horloge is alles wat je nodig hebt om jouw sportieve activiteiten bij te houden.

Maatvoering

De Forerunner 45 is verkrijgbaar in small en large. De Forerunner 45S is een smaller horloge met een diameter van 39,5 mm en geschikt voor polsen van 124-185 mm. Deze is beschikbaar in de kleuren zwart/wit en zwart/paars. De grotere uitvoering heeft een diameter van 42 mm en is geschikt voor polsen van 129-197 mm. Deze is beschikbaar in de kleuren zwart en zwart/rood.

Plus- en minpunten

Als ervaren gebruiker van de Garmin Forerunner 45, zijn er een aantal plus- en minpunten die ik graag met je wil delen.

Ingebouwde GPS: De GPS-functie is een groot pluspunt
Garmin Coach
Veiligheid- en trackingfuncties
Geen touch screen
Geen ingebouwde muziekspeler

Forerunner 45 Hardloophorloge - Sporthorloge - Met GPS Tracker - Geschikt voor Hardlopen - Zwart

Zie prijs
Garmin Forerunner 45Je bent een hardloper, dus train als een hardloper. De Garmin Forerunner 45 is een gebruiksvriendelijk hardloophorloge met polshartslagmeter en GPS om jouw tempo, afstand en nog veel meer bij te houden. De Forerunner 45 functioneert namelijk niet alleen als sporthorloge, maar...

Conclusie

De Garmin Forerunner 45 is een uitstekende keuze voor hardlopers die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijk horloge met geavanceerde functies. De ingebouwde GPS, Garmin Coach en veiligheid- en trackingfuncties maken dit horloge een waardevol hulpmiddel bij het verbeteren van jouw prestaties en het bijhouden van jouw gezondheid. Hoewel het gebrek aan een touch screen en ingebouwde muziekspeler voor sommige gebruikers misschien een nadeel is, zijn deze functies niet essentieel voor het gebruik van dit horloge.

Al met al ben ik zeer tevreden over de Garmin Forerunner 45 en zou ik het zeker aanbevelen aan andere hardlopers. Of je nu een beginner bent of een ervaren hardloper, dit horloge biedt de functies en ondersteuning die je nodig hebt om jouw doelen te behalen.

Laatste update: 22 februari 2023

Recente aanbiedingen
MobileMobile

Wellicht ook interessant om te lezen..

15 maart 2023
De beste sporthorloges met bloeddrukmeter voor dagelijks gebruik: een complete gids

Een sporthorloge kan veel informatie over je gezondheid aan je geven. Zo zijn er ook sporthorloges die een bloeddrukmeter hebben. ...

Lees verder >
15 maart 2023
De beste hartslagmeters met borstband: bereik je fitnessdoelen met deze 5 topkeuzes!

Een hartslagmeter kun je gebruiken om je trainingen te optimaliseren. Zeker voor cardio sporten kan het een goede toegevoegde waarde ...

Lees verder >
14 maart 2023
De beste drinkgordels voor hardlopen: blijf gehydrateerd tijdens langere afstanden

Als je gaat hardlopen dan is het wel zo handig om bepaalde items mee te kunnen nemen. Zo is een ...

Lees verder >
© 2022 Sporthorlogedeal
crossmenu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap